PARWEEKEND - MARATONTERAPI

I tre dager møtes vi for å jobbe intensivt med parforholdet og snu negativ utvikling til ny positiv retning. Det kan være tre ukedager eller over en helg der vi møtes i våre hyggelige lokaler i Strandgaten 6 i Bergen, eller vi kommer til dere!

Maratonterapi passer for dere som ønsker å gjøre en ekstra innsats for å snu en utvikling som er negativ, eller som ønsker å være et skritt foran å forebygge fremtidige problemer ved å lære god kommunikasjon og å håndtere konflikter og uenigheter. Ved å legge inn denne innsatsen vil dere få ny innsikt og kunnskap som vil skape positiv endring i parforholdet. Dere vil også få anledning til å jobbe med emosjonelle sår - vanskelige hendelser som har oppstått gjennom deres reise som par.

Klar for positiv endring?
28.02.201912:28 EG

Noen dager sammen på hotell muliggjør at man kan få gode opplevelser sammen innimellom samtalene. En tur i parken, en god middag eller en fin opplevelse sammen i storbyen. Det kan være godt å være hjemmefra og få ro til en prosess i full konfidensialitet.

Ved å legge inn innsatsen kan dere få fordelen med raske resultater. Prosessen kan gjerne kombineres med det anerkjente verktøyet Gottman Couple-Check Up. Dere leser mer om dette her: https://gottmanconnect.com/couples

Maratonterapi er en grundig strukturert kartlegging av forholdet, ut fra best tilgjengelig forskning. En velbegrunnet plan for hva som kan gjøres. Med gode redskaper får man mye gjort på tre dager. Tar dere Couple Check-Up vil dere også få en utførlig rapport med oversikt over hva som er utfordringer og ressurser for akkurat dere to. Dere får verktøy og øvelser som hjelper dere med å integrere ny kunnskap inn i hverdagslivet hjemme. 

I etterkant kan vi om ønskelig holde kontakten med møter i det digitale samtale rom eller møtes til nye dager der styrking av samlivet er i fokus. 

Vi bruker Dr. John M. Gottmans anerkjente parmetode og har høy kompetanse i teamet.

, click to open in lightbox