Samlivskurs

Vi tilbyr det anerkjente samlivskurset til Dr. John Gottman: 7 prinsipper for gode samliv! 

Dr. Gottman har studert over 3000 par gjennom 40 år. Forskningen har avdekket suksesskriteriene for par som lykkes med forholdet. Basert på funnene har han laget kurset 7 prinsipper slik at du og jeg kan få del i kunnskapen som kan gi gode og varige parforhold. Vil du lære hva disse parene gjør for å lykkes kontra parene som ender i brudd? Delta på et av kursene og få de praktiske verktøyene, og den innsikten dere trenger for å bygge et sterkt og godt samliv som varer!

Hvert parkurs har inntil 6 par. Det er undervisning kombinert med øvelser som du gjør i konfidensialitet sammen med din partner. Ingen må dele personlige ting i kurset, deling av tanker og følelser gjøres med din partner. Ta gjerne kontakt om du/dere har spørsmål som ønskes avklart. Ved behov kan kurset tilbys dere eksklusivt i parterapi, dersom dette er aktuelt ta kontakt med oss via nettsidens kontaktskjema. Påmelding sms til 47 33 50 50 eller mail til kontakt@fridialog.no. Kontaktskjema på nettsiden kan også benyttes. 

Kurset holdes av Elin Grigoryan, familieterapeut med spesialisering i Gottman parterapi og NLP Coach Eva Rezvani. Begge er godkjent av Gottman Institute som kursholdere for 7 prinsipper kurset.

Helgekurs settes opp fortløpende i henhold til antall påmeldte. Unik introduksjonpris på dette kurset er kun kr 1500 per par (vanlig pris 3990). Dette inkluderer kursmateriell og enkel servering. Velkommen! 

Kanskje er dette noe for klubben din, eller et godt tiltak på arbeidsplassen din? Ta kontakt for et skreddersydd tilbud! 

Hvem er tilbudet for:
Dette er et kurs som passer for alle par som ønsker å få kunnskap og verktøy som kan hjelpe å sikre et godt og varig parforhold. Kursdeltagere får kurshefte og øvelser som vil være til hjelp videre i parforholdet. Dette er verktøy som kan sikre god kommunikasjon, et godt samspill og hjelpe dere å håndtere konflikter. 7 prinsipper vil vise dere hva som skal til for å forbli kjærester også når hverdagene er der.

Dersom parforholdet er preget av et høyt konfliktnivå kan en parterapi prosess i etterkant av kursdeltagelsen anbefales for å gi dere ytterligere veiledning og verktøy for veien videre. Alle som deltar på våre kurs vil få tilgang på gode pakketilbud på parterapi og/eller coaching ved behov. 

Vi fokuserer på

Mestring

Mestring gir deg motivasjonen du trenger for å nå dine mål. En samtalepartner kan være din støtte og den som utfordrer deg på veien mot mestring av eget liv og de mål du setter deg.

 

Motivasjon

Din indre motivasjon er drivkraften som hjelper deg å nå dine mål. Mestring gir motivasjon. Våg deg utenfor egen komfortsone og kjenn hvordan du tar nye skritt i egen utvikling.


Muligheter

Muligheter må oppdages og bli synlige for å kunne nyttiggjøres. Samtaler og refleksjonsverktøy kan hjelpe deg å ta vanskelige valg og til å se eget potensiale og muligheter i livet.


Nysgjerrig?

Du vil møte en erfaren samtalepartner med bred kompetanse fra par- og familieterapi, individualsamtaler og faglig veiledning. Lang erfaring fra klinisk arbeid med enkeltpersoner og grupper innenfor det sosiale hjelpeapparatet. Alle samtaler er konfidensielle.

Bestill time

Livet er som å spille en fiolinsolo i full offentlighet der du lærer å spille mens du holder på.

Samuel Butler
Violin

Lurer du på noe? La oss kontakte deg!

Ditt navn

Mail

Telefonnummer

Melding