Elin Grigoryan

Som klinisk Spesialist i Familieterapi har jeg gleden av å være mentor og samarbeidspartner for Fri Dialog. Det er fint å være del av en praksis hvor fagligheten, og ønske om å gi de beste verktøyene står i sentrum. Som fagperson brenner jeg for de gode samtalene som sår frøene til forandringer vi ønsker oss i livene våre. Disse viktige øyeblikkene der vi ser nye sammenhenger - og slik også får øynene opp for at løsninger og håp finnes. Det blir hverdagsmagi av slikt!

Mentor & Veileder
03.01.202204:03 Elin Grigoryan

Som spesialisert parterapeut har jeg et særlig fokus på den anerkjente metoden til professor John M. Gottman. Han har forsket på par i over 40 år og funnet nøkkelen til gode varige parforhold. Jeg har videreutdanning fra The Gottman Institute i Seattle, hvor jeg er godkjent Level 3 parterapeut.

Jeg har gjennom årenes løp opparbeidet meg betydlig erfaring fra klinisk arbeid med par, familier og enkeltpersoner. Dette både som privatpraktiserende, men også innenfor det offentlige hjelpeapparatet, kommunal som statlig. I dag er jeg Klinisk Spesialist i Familieterapi, med Master i Familieterapi og systemisk praksis. I meg finner du en erfaren faglig veileder med videreutdanning i veiledning, og med klinisk FO godkjennelse både som Veileder og som Klinisk Sosionom.

Foruten par- og samtaleterapeut, er jeg psykoterapeut med kompetanse i kroppsorientert traumeterapi, og har Level 2 i Sensorimotorisk Psykoterapi fra Sensorimotor Psychotherapy Institute i England/RVTS. 

Erfaren kursholder i "Gottmans 7 Prinsipper" samlivskurs og i "Godt Samliv". Bufferkurs instruktør i tillegg. Grunder med sterkt engasjement for frivilligheten, og for innovasjon og fagutvikling innenfor samlivsfeltet og til fremme av psykisk helse.

Om du ønsker time for parterapi eller personlig coaching - ta kontakt med Hege! Jeg kan varmt anbefale deg Hege som en empatisk terapeut og coach. Hun bruker den anerkjent metoden til Dr. Gottman. Slik kan hun lære deg mer om hemmelighetene Gottman har funnet etter 40 år med forskning. I dag har vi nemlig kunnskapen som kan gjøre at vi lykkes i parforhold og andre betydningsfulle relasjoner. Vi vet også hva som fører oss inn i krangling og uenigheter. Så om du har lyst til å lære mer om dette og bli god på kommunikasjon og samhandling er det bare til å ta første skritt. 

Carpe Diem.

, click to open in lightbox

VELKOMMEN TIL FRI DIALOG