Elin Grigoryan

I 2011 etablerte jeg Fri Dialog med tro på at positiv endring er mulig! I dag er jeg klinisk spesialist i familieterapi og en erfaren terapeut og veileder med Master i Familieterapi og systemisk praksis.

Terapeut
08.02.201912:31 Viktor Håkonsen

Som parterapeut har jeg et særlig fokus på den anerkjente metoden til professor John M. Gottman. Han har forsket på par i over 40 år og funnet nøkkelen til gode varige parforhold. Jeg følger et sertifiseringsløp ved The Gottman Institute i Seattle.

Jeg har gjennom årenes løp opparbeidet meg betydlig erfaring fra klinisk arbeid med par, familier og enkeltpersoner. Dette både som privatpraktiserende, men også innenfor det offentlige hjelpeapparatet, kommunal som statlig.  Er en erfaren faglig veileder med videreutdanning også i veiledning, og med klinisk FO godkjennelse som veileder og som klinisk spesialist i familieterapi.

Jeg tilbyr i tillegg til par- og samtaleterapi, også kroppsorientert traumeterapi, og har utdannelse i Sensorimotorisk Psykoterapi fra Sensorimotor Psychotherapy Institute i England.

Har du behov for en individuell samtale eller en parsamtale? Eller kanskje er det en veileder du trenger i forbindelse med din yrkesutøvelse eller utdanning – alene eller som gruppe?

Jeg hører gjerne fra deg!

, click to open in lightbox

VELKOMMEN TIL FRI DIALOG