Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/4/f/fridialog/www/wp-content/plugins/masterslider/includes/classes/class-msp-main-widget.php on line 95

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/4/f/fridialog/www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257
Fridialog Om Fri Dialog - Fridialog

OM OSS

Et samtaletilbud for deg som ønsker positive endringer

PRIVAT PRAKSIS

TERAPEUTEN

COACHEN

Fri Dialog er en av Bergens etablerte praksiser for familieterapi og systemisk terapi. Her tilbys terapi, faglig veiledning og coaching til par, familier, grupper og enkeltpersoner. Kurs og undervisning innenfor fagområdet kan skreddersys etter kundes ønske.

Fri Dialog driftes av Elin Grigoryan som har en bred kompetanse innenfor fagfeltet, og er en erfaren parterapeut og samtalepartner med Master I Familieterapi og Systemisk praksis.

Elin har lang erfaring fra klinisk arbeid med enkeltpersoner og grupper innenfor det sosiale hjelpeapparatet. God erfaring som faglig veileder og med videreutdanning og FO godkjennelse som veileder og klinisk sosionom.

Som parterapeut har hun et særlig fokus på metodikken til John Gottman, han har forsket på par i over 40 år og utviklet en anerkjent parmetodikk. Elin har spesialisert seg innenfor metodikken, og følger et sertifiseringsløp ved The Gottman Institute i Seattle.

Innehar også kompetanse i kroppsorientert traumeterapi. Gjennomført Level 1 i Sensorimotorisk Psykoterapi, en videreutdanning i regi av Sensorimotor Psychotherapy Institute i samarbeid med RVTS. Pågående spesialisering.

Har du behov for en individuell samtale eller en parsamtale? Eller kanskje er det en veileder du trenger i forbindelse med din yrkesutøvelse eller utdanning – alene eller som gruppe?
Elin hører gjerne fra deg!

Eva Rezvani er NLP Coach utdannet ved Coach Team as – House of Leadership.

Deres coachutdanning følger standarden og kravene i Norsk Bransjestandard for coaching utarbeidet av Den Norsk Coachforening (DNCF). Coach Team er godkjent av American Board of NLP og International Society of Neuro Sematics (ISNS).

Eva har lang erfaring fra helseomsorgen, og er engasjert i fagutvikling innenfor NLP`s fagområde.

Hun hjelper deg gjerne i din prosess med egen utvikling og måloppnåelse.

 

 

Elin Grigoryan

Terapeut
 
 

Eva Rezvani

NLP Coach
 

Velkommen til Fri Dialog

Kontakt oss