OM OSS

Et samtaletilbud for deg som ønsker positive endringer

PRIVAT PRAKSIS

Elin Grigoryan

Julia Tornøe

Christoffer Thunes Hansen

Mary Anne Aase Ragnarsson

Fri Dialog er en av Bergens etablerte praksiser for familieterapi og systemisk terapi. Her tilbys terapi, faglig veiledning og coaching til par, familier, grupper og enkeltpersoner. Kurs og undervisning innenfor fagområdet kan skreddersys etter kundes ønske.

Fri Dialog driftes av Elin Grigoryan som har en bred kompetanse innenfor fagfeltet, og er en erfaren parterapeut og samtalepartner med Master I Familieterapi og Systemisk praksis.

Elin har lang erfaring fra klinisk arbeid med enkeltpersoner og grupper innenfor det sosiale hjelpeapparatet. God erfaring som faglig veileder og med videreutdanning og FO godkjennelse som veileder og klinisk sosionom.

Som parterapeut har hun et særlig fokus på metodikken til John Gottman, han har forsket på par i over 40 år og utviklet en anerkjent parmetodikk. Elin har spesialisert seg innenfor metodikken, og følger et sertifiseringsløp ved The Gottman Institute i Seattle.

Innehar også kompetanse i kroppsorientert traumeterapi. Gjennomført Level 1 i Sensorimotorisk Psykoterapi, en videreutdanning i regi av Sensorimotor Psychotherapy Institute i samarbeid med RVTS. Pågående spesialisering.

Har du behov for en individuell samtale eller en parsamtale? Eller kanskje er det en veileder du trenger i forbindelse med din yrkesutøvelse eller utdanning – alene eller som gruppe?
Elin hører gjerne fra deg!

Julia Tornøeer advokat og familieterapeut med erfaring fra flere fagfelt. Hun tok sin Master i rettsvitenskap ved Moscow State Social University, og hun har en bachelor i HMS fra Høgskolen på Vestlandet (VIDJ. Her gjennomfører hun også en pågående videreutdanning i familieterapi, nettverksarbeid og systemisk praksis.

Julia har arbeidserfaring fra advokatpraksis innenfor familierett, samt lang erfaring fra arbeid med familier og ungdom. Har kompetanse i traumebevist omsorg.

Har du utfordringer, ta gjerne kontakt for en samtale med Julia!

Christoffer Thunes Hansen er familieterapeut med bachelor i barnevernspedagogikk, tatt ved høyskolen i Volda. Han har videreutdannet seg ved Høgskolen på Vestlandet (VID) hvor han har tatt studiet familieterapi, nettverksarbeid og systemisk praksis.

Christoffer har lang erfaring fra arbeid med ungdommer og familier i krise, han har en særskilt interesse for relasjonsarbeid.

Ønsker du å jobbe for bedre relasjon mellom deg og din partner, eller i andre viktige relasjoner i ditt liv? Christoffer hører gjerne i fra deg!

Mary Anne Aase Ragnarsson er familieterapeut med bachelor i sosialt arbeid. Hun har videreutdanning i familieterapi og systemisk nettverksarbeid, samt videreutdanning i
veiledning, begge ved Høyskolen på Vestlandet (VID). En pågående Master i familieterapi og systemisk praksis gjennomføres ved Diakonhjemmets Høyskole i Oslo.

Mary har over 20 års erfaring fra rusomsorgen og behandlingsapparatet, samt bred erfaring fra lavterskel tiltaksarbeid i det offentlige hjelpeapparatet. Hun er sammen med sin mann beredskapshjem, og har slik en særlig kunnskap knyttet også til dette området.

Trenger du/dere noen å snakke med? Mary hjelper dere gjerne med å finne veien videre.

 

 

Elin Grigoryan

Terapeut

Julia Tornøe

Terapeut

Christoffer Thunes Hansen

Terapeut

Mary Anne Aase Ragnarsson

Terapeut

Velkommen til Fri Dialog

Kontakt oss