Hege Falk Bentzen

Som ny Daglig Leder for Fri Dialog er jeg glad for å kunne ønske velkommen til både gamle og nye kunder i årene fremover. Jeg brenner for å skape grobunn for positive endringer i de nære viktige relasjoner. Med gode og riktige verktøy har mange bevist at endring faktisk er mulig. I møte med meg vil du finne en erfaren fagperson med forankring i det pedagogiske. Jeg er utdannet familieterapeut, og er opptatt av å se en situasjon fra flere kanter.

Daglig Leder, Terapeut & Coach

I tillegg er jeg utdannet ICF Coach (livscoach), og kan være din sparringspartner der du er i din endringsreise, eller i din søken etter å ta de gode valgene eller å bli bedre kjent med deg selv, egne verdier og mål. 

Jeg har mangeårig erfaring fra arbeid med barn og familier, og har lang erfaring også fra ledelse.

Nå fordyper jeg meg i Dr. J. Gottman sin forskning. Han er en av verdens fremste forskerne på parforhold, barn og familier. Jeg spesialiserer meg i hans metode i møte med par som ønsker å lykkes i sitt parhold. 

Du finner meg i Fri Dialog sine hyggelige lokaler sentralt i Hamar. Vi kan også møtes i vårt digitale samtalerom om ønskelig. Du er varmt velkommen.