Ta tempen på forholdet med Gottmans startpakke

Parpakken bygger på over 40 års forskning som avdekker suksessfaktorene for par!

For å lese mer om forskeren som har funnet hemmeligheten bak et godt og varig forhold
på vår blogg, trykk her.

Dere kan ta temperaturen på forholdet ved å gjennomføre de fire stegene i startpakken;

Steg 1

Du og din partner kommer inn for en første parsamtale (90-120 min). Her vil parterapeuten gjennom samtale få bli kjent med deres parhistorie.

Hva setter dere pris på – hva opplever dere er utfordringene? Dere blir presentert for hva vi i dag vet om hva som virker og ikke virker når det handler om parforhold.

Steg 2

I første parsamtale har dere fått utlevert inntakspakken som er utarbeidet av Gottman og hans forskerteam. Dere fyller ut skjemaene i fred og ro hjemme hver for dere. Den ferdige utfylte inntakspakken leveres så tilbake til terapeuten.

Steg 3

Det gjennomføres individuelle samtaler med hver av dere (60-90 min). Her vil det være en videre utforskning av det som fremkommer i inntakspakken og fokus på hva den enkelte av dere bringer med dere inn i parforholdet.

Steg 4

Ny parsamtale gjennomføres (90-120 min).

Nå har terapeuten gått gjennom begges skjemaer og en par profil er klar. Her synliggjøres begrensninger og muligheter i forholdet dere har sammen. Dette vil danne grunnlaget for en tilbakemelding til dere fra parterapeuten, og for videre anbefalinger som kan styrke dere som par. Dere vil også få konkrete øvelser dere kan bruke i den videre prosessen.

Tilbudet

For noen par kan denne startpakken kunne gi grunnlaget for å fortsette en god prosess på egenhånd – for de som ønsker det kan det gis et godt tilbud for en oppfølgingspakke eller man kan kjøpe enkelttimer etter eget ønske. Uavhengig av hva dere velger å gjøre, så vil dere ha fått verdifull kunnskap om dere som par og kunnskap om hva dere kan gjøre for å styrke forholdet.

Pakkepris

2 parsamtaler                        (90-120 min)

2 individualsamtaler            (60-90 min)

Profil utarbeidelse                     (inntil 200 min)

 

       Vår introduksjonspris kr 6500

(Vanlig pakke pris kr 8700)

Kontakt meg