Samlivskurs

Priser

INTRODUKSJONSTILBUD

Kun kr 1000,- per par

Deltar du alene betaler du kun kr 500 

Inkluderer kursmateriell og enkel bevertning.

Vi tilbyr det anerkjente samlivskurset til Dr. John Gottman: 7 prinsipper for gode samliv! 

14.02.201918:43 Elin Grigoryan

Dr. Gottman har studert over 3000 par gjennom 40 år. Forskningen har avdekket suksesskriteriene for par som lykkes med forholdet. Basert på funnene har han laget kurset 7 prinsipper slik at du og jeg kan få del i kunnskapen som kan gi gode og varige parforhold. Vil du lære hva disse parene gjør for å lykkes kontra parene som ender i brudd? Delta på et av kursene og få de praktiske verktøyene, og den innsikten dere trenger for å bygge et sterkt og godt samliv som varer!

Hvert parkurs har inntil 6 par. Det er undervisning kombinert med øvelser som du gjør i konfidensialitet sammen med din partner. Ingen må dele personlige ting i kurset, deling av tanker og følelser gjøres med din partner. Ta gjerne kontakt om du/dere har spørsmål som ønskes avklart. Ved behov kan kurset tilbys dere eksklusivt i parterapi, dersom dette er aktuelt ta kontakt med oss via nettsidens kontaktskjema. Påmelding sms til 47 33 50 50 eller mail til kontakt@fridialog.no. Kontaktskjema på nettsiden kan også benyttes. 

Kursholdere er godkjent av Gottman Institute som kursholdere for 7 prinsipper kurset.

Helgekurs settes opp fortløpende i henhold til antall påmeldte. Unik introduksjonpris på dette kurset er kun kr 1000 per par (vanlig pris 3990). Dette inkluderer kursmateriell og enkel bevertning. Velkommen! 

NYHET! De neste kursene kommer som web kurs. Ta kontakt for mer info.

Kanskje er dette noe for klubben din, eller et godt tiltak på arbeidsplassen din? Ta kontakt for et skreddersydd tilbud! Hvem er tilbudet for:

Dette er et kurs som passer for alle par som ønsker å få kunnskap og verktøy som kan hjelpe å sikre et godt og varig parforhold. Kursdeltagere får kurshefte og øvelser som vil være til hjelp videre i parforholdet. Dette er verktøy som kan sikre god kommunikasjon, et godt samspill og hjelpe dere å håndtere konflikter. 7 prinsipper vil vise dere hva som skal til for å forbli kjærester også når hverdagene er der.

Dersom parforholdet er preget av et høyt konfliktnivå kan en parterapi prosess i etterkant av kursdeltagelsen anbefales for å gi dere ytterligere veiledning og verktøy for veien videre. Alle som deltar på våre kurs vil få tilgang på gode pakketilbud på parterapi og/eller coaching ved behov. 

, click to open in lightbox

Relaterte artikler